Numele meu este Bănică Georgiana Elena. Am intrat în profesia de avocat în anul 2016, iar, în prezent, sunt avocat titular în cadrul cabinetului Bănică Elena – Cabinet de avocat.

Alegerea profesiei a reprezentat o mare responsabilitate pentru mine, iar de-a lungul timpului am înţeles că pentru a avea o carieră de succes, activitatea pe care o desfăşori pe plan profesional trebuie să reflecte ceea ce tu reprezinţi de fapt, să iubeşti ceea ce faci, în caz contrar parcursul profesional va fi unul anevoios, iar victoria greu de obţinut.

Practicând avocatura am descoperit că, printre altele, sarguinţa, conştiinciozitatea, responsabilitatea, loialitatea, flexibilitatea, cât şi abilitatea de a relaţiona cu oamenii, sunt trăsaturi care mă definesc şi care, mai important de atât, sunt atributele care garantează reuşita oricărui profesionist în drept care le deţine.

De asemenea, niciodată nu am fost indiferenta față de soarta şi de nevoile oamenilor, iar, pentru mine, concepte precum „onestitate”, „corectitudine” „justiție”, „drepturi ale omului” au fost întotdeauna importante. De aceea am ales profesia de avocat! Să ajut lumea sa devină un loc mai bun!

Te invit să te alături mie în aceasta lupta a dreptăţii. Prezintă-mi cazul tău şi îţi garantez că nu vei pleca făra o soluţie sau, cel puţin, o îndrumare pentru rezolvarea situaţie tale juridice.

Avocatura este despre muncă, emoție, pasiune, ambiție, sete de cunoaștere, dezvoltare şi, cel mai important, avocatura este despre reuşită. În mine nu vei găsi doar un avocat, ci şi un prieten!

În plus, pentru soluţionarea completă a cazului tău, colaborez cu o serie de profesioniști în domeniul legal (avocați, notari publici, executori judecătorești), cât și în domenii conexe (experți autorizați, contabili) a căror prestanță și conduită profesională sunt exemplare.

Acum că ți-am dezvăluit toate aceste informații aș vrea să te cunosc și eu pe tine.

Cine ești? Cu ce situatie conflictuală te confrunţi?