CE FACEM NOI   
Consultanta, asistenta, reprezentare...


Asistarea si reprezentarea clientilor de catre avocat

Toate activitatile cabinetului de avocat se circumscriu continutului activitatii profesionale a avocatului asa cum acesta este reglementat si precizat prin Legea 51/1995 actualizata si prin Statutul profesiei de avocat .

Potrivit art. 91 din Statut (1) In conditiile legii avocatul asigura asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale , a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice, a institutiilor si a altor persoane juridice pentru apararea si reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor.

(2) asistarea si reprezentarea clientului cuprinde toate actele, mijoacele si operatiunile premise de lege si necesare ocrotirii si apararii intereselor clientului.

Dovedind o serioasa abordare a problemelor de drept, cabinetul de avocat este orientat catre rezolvarea litigiilor in faza extrajudiciara, tocmai pentru a finaliza rapid si eficient orice caz supus rezolvarii.

In situatia in care insa numai formularea unei cereri de chemare in judecata ( cu toate procedurile prealabile necesare acolo unde este cazul) poate conduce la rezolvarea problemei date, asistarea si reprezentarea in instanta, pana la punerea in executare a hotararii obtinute reprezinta punctul forte al activitatii noastre, intreaga echipa dovedind profesionalism in formularea cererilor, sustinerea acestora, pregatirea apararii precum si pregatirea probatiunii, analizarea exacta a sanselor de castig, pregatirea strategiilor si preintampinarea oricaror incidente procedurale, pentru scopul comun de ocrotire si aparare a intereselor clientului.


Atestarea identitatii partilor, a continutului si datei actelor prezentate spre autentificare

Toate activitatile cabinetului se circumscriu continutului activitatii profesionale a avocatului asa cum acesta este reglementat si precizat prin Legea 51/1995 actualizata si prin Statutul profesiei de avocat din 25.09.2004 .

Potrivit art. 92 din Statut (1) Un act juridic semnat in fata avocatului care poarta o incheiere, o rezolutie, o stampila sau un alt mijloc verificabil de atestare a identitatii partilor, a consimtamantului si a datei actului poate fi prezentat notarului spre autentificare.

(2) Avocatul este obligat sa tina evidenta actelor intocmite conform art.3 alin. 1 lit. c din lege, si sa le pastreze in arhiva sa profesionala in ordinea intocmirii lor.

In sensul celor mentionate anterior, cabinetul ofera servicii de atestare precum si de redactare a actelor pentru care se doreste atestarea, respectiv, cu titlu exemplificativ:

-    antecontracte de vanzare cumparare

-    contracte de vanzare cumparare

-    contracte de comodat

-    contracte de inchiriere

-    contracte de mandat

-    cesiuni de creanta

-    novatii

-    conventii

-    tranzactii

-    declaratii

-    acte aditionale

-    orice forma de intelegere intre parti care trebuie cuprinsa intr-un inscris la solicitarea partilor

Summit_Brokerage_Services_Welcomes_New_Advisors.jpg

Domenii de activitate
Toate activitatile cabinetului de avocat se circumscriu continutului activitatii profesionale a avocatului asa cum acesta este reglementat si precizat prin Legea 51/1995 actualizata si prin Statutul profesiei de avocat din 25.09.2004
< click aici pentru a citi mai departe >


Contraventia

Ati fost pus in situatia de a semna un proces de verbal de contraventie in calitate de persoana fizica sau de reprezentant al unei societati comerciale?
< click aici pentru a citi mai departe >

 
ACASA   UTILE   SERVICII   PRINCIPII   CONTACT ...sunt avocat,sotie,mama,fiica,sora,prietena si triatleta.
Iubesc tot ceea ce fac sunt iubita si sunt increzatoare.